Új jelszó kérése

ENERGIAtakarékosság

Fő kategória >ENERGIAtakarékosság

Energiatakarékosság otthonunkban

Manapság, amikor egyre több elektromos eszközt alkalmazunk otthonunkban, egyáltalán nem mindegy az, mekkorára rúg majd a hónap végi áramszámla.

Hogyan takaríthatunk meg energiát otthonunkban?

A számos elektronikus berendezés használata során szine fel sem merül bennünk az, hogy ezezk a készülékekek akkor is fogyaszhatnak energiát, ha "látszólag" ki vannak kapcsolva, de mégis világít rajtuk egy-egy jelzőfény, jelezvén azok készenléti - standby - üzemmódját. Habár ez a készenléti teljesítmény csak egy-két W-ot jelent, a sok kicsi sokra megy elve alapján mindez akár tetemes is lehet, amely gyakorlatilag felesleges, és pazarlás. Nem is említve azt, hogy ezt a felesleges energiát is meg kell termelni - és manapság ez nem 100%-ban környezetbarát technológián alapul -, olyan pénzösszeget "dobunk ki" az ablakon, amelyet más egyéb, "nemesebb" célra is felhasználhattunk volna.

 

Bízunk benne, hogy ezen pár gondolat felkeltette az Ön érdeklődését is az energiatakarékosság irányában. További gondolatokat talál Komfortos Ház - Energiatakarékos Megoldások Otthonához című weblapunkon, aholis szeretettel várjuk Önt.

 

Köszönjök látogatását!


-20%
Strom-Stop készenléti fogyasztást csökkentő berendezés
Magyar találmány!
A különböző háztartási- és szórakoztató elektronikai készülékek készenléti üzemmódban (Stand-by) produkált áramfogyasztása a STROM-STOP segítségével gyakorlatilag elhanyagolható mértékűre csökkenthető, miközben megmarad a távirányíthatóság kényelme. 
12 590,55 Ft + ÁFA (15 990 Ft)
Akció: 10 072,44 Ft + ÁFA (12 792 Ft)
Kezdete: 2016.06.24
A készlet erejéig!
Egységár: 10 072,44 Ft/db + ÁFA (12 792 Ft/db)

Webáruház készítés