Passworterinnerung

Thermostaten

Hauptkategorie >Thermostaten

Computherm DF-230 elektrotermikus állítómű.
A COMPUTHERM DF-230 2-pont szabályozású, elektrotermikus működésű szelepállító. Csatlakozó hollandi segítségével radiátorszelepre vagy fűtési osztó-gyűjtőre szerelve annak nyitását/zárását biztosítja. Gyári alaphelyzetben, feszültségmentes állapotban az állítómű a szelepet zárva tartja, 230V-tal megtáplálva néhány percen belül a szelep nyitását biztosítja. A szelep nyitott vagy zárt állapotát az állítómű homloklapján található szürke színű henger tengelyirányú elmozdulása, helyzete jelzi. A s... 
4 157,49 Ft
Einheitspreis: 4 157,49 Ft/db
Computherm DN15-A radiátorszelep / zónaszelep.
A szelepet radiátorok hőleadásának szabályozásához és/vagy fűtési zónák szakaszolásához ajánljuk.
1/2"
Kvs 1,9
Szabályozószerelvény csatlakozó mérete: M30x1,5 
1 897,64 Ft
Einheitspreis: 1 897,64 Ft/db
  Computherm Q1 RX rádiófrekvenciás termosztáttal vezérelhető dugalj.
A COMPUTHERM Q1 RX dugalj a COMPUTHERM Q3 RF, Q7RF és Q8RF termosztátokhoz lett kifejlesztve, azok vevőegysége mellett / helyett használható. 
4 795,28 Ft
Einheitspreis: 4 795,28 Ft/db
  Computherm Q2 RF rádiófrekvenciás kapcsolójel továbbító dugalj
A COMPUTHERM Q2RF dugalj a COMPUTHERM Q3RF, Q7RF és Q8RF termosztátokhoz lett kifejlesztve, azok rádiófrekvenciás hatótávolságának növelése érdekében. A Q3RF, Q7RF és Q8RF termosztátok rádiófrekvenciás hatótávolsága a gyári adatok alapján nyílt terepen kb. 50m, melyet egyes épületszerkezetek jelentősen csökkenthetnek. Annak érdekében, hogy a Q3RF, Q7RF és Q8RF termosztátok nagyobb kiterjedésű épületekben is biztonsággal legyenek használhatók, célszerű rádiófrekvenciás kapcsolójel továbbító ké... 
5 188,98 Ft
Einheitspreis: 5 188,98 Ft/db
Computherm Q3 Digitális szobatermosztát.
Nem programozható, de digitális kijelzője az egyszerű, mechanikus termosztátoknál pontosabb hőmérséklet-mérést és hőfokbeállítást tesz lehetővé. Olyan helyre ajánljuk, ahol nincs szükség programozhatóságra, de fontos a kapcsolási pontosság és a szobahőmérséklet kijelzése.
A takarék (holdacska) és a komfort (napocska) helyzetéhez is be tud állítani egy-egy hőfokot 5 és 35°C között, 0,5°C-os lépésekben! 
3 228,35 Ft
Einheitspreis: 3 228,35 Ft/db
  Computherm Q3 RF Vezeték nélküli digitális szobatermosztát.
A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható, a kapcsolatot a kazánnal rádiófrekvenciás összeköttetés biztosítja.
A zavarmentes működést saját biztonsági kód garantálja.
Nem programozható, de digitális kijelzője az egyszerű, mechanikus termosztátoknál pontosabb hőmérséklet-mérést és hőfokbeállítást tesz lehetővé. Olyan helyre ajánljuk, ahol nincs szükség programozhatóságra, de fontos a kapcsolási pontosság és szobahőmérséklet kijelzése.... 
6 653,55 Ft
Einheitspreis: 6 653,55 Ft/db
Computherm Q4Z Zónavezérlő.
A Computherm Q4Z zónavezérlő 1-4, kapcsoló üzemű, vezetékes termosztáttal szabályozott fűtési zóna vezérlését tudja megvalósítani úgy, hogy az egyes zónák egymástól függetlenül is, de igény esetén akár az összes zóna egyszerre is tud üzemelni.
A szobatermosztátok (T1; T2; T3; T4) vezérlő utasítására a kazánvezérlő relékimenet (NO; COM) záródik, valamint a zónakimeneteken (Z1; Z2; Z3; Z4) 230V AC feszültség jelenik meg és a kimenetre csatlakoztatott zónaszelep és/v... 
11 299,21 Ft
Einheitspreis: 11 299,21 Ft/db
Computherm Q7 Programozható szobatermosztát.
A hét minden napjára külön-külön hőmérsékletprogram készíthető.
Naponta 6 kapcsolási időpont beállítására van lehetőség és mind a 6 időponthoz szabadon választható a hőmérséklet.
Egyszerű programozás, az ismétlődő programok beállítását COPY funkció segíti.
 
4 086,61 Ft
Einheitspreis: 4 086,61 Ft/db
  Computherm Q7 RF Vezeték nélküli programozható szobatermosztát.
A hét minden napjára külön-külön hőmérsékletprogram készíthető. Naponta 1 rögzített és 6 szabadon választott kapcsolási időpont beállítására van lehetőség, melyek mindegyikéhez tetszőleges hőmérséklet választható. 4 különböző lehetőség van a program szerinti hőmérséklet időleges módosítására: a következő programkapcsolásig, 1-9 óra időtartamig, 1-99 nap időtartamig illetve a következő kézi beavatkozásig. Ezen kívül a
termosztát lehetőség... 
7 834,65 Ft
Einheitspreis: 7 834,65 Ft/db
  Computherm Q8 RF multi zónás, vezeték nélküli, programozható szobatermosztát.
A készülék alapcsomagja két termosztátot és egy vevőegységet tartalmaz. Igény esetén a berendezés további két termosztáttal és egy COMPUTHERM Q1 RX típusú -vezeték nélküli termosztáttal vezérelhető- dugaljjal is bővíthető. 
15 897,64 Ft
Einheitspreis: 15 897,64 Ft/db
  Computherm Q8 RF TX termosztát multi zónás, vezeték nélküli, programozható szobatermosztáthoz.
Termosztát a Computherm Q8 RF multi zónás vezeték nélküli programozható szobatermosztáthoz.
Ha elveszett/elromlott a régi adója pl. a Q7 RF-nek, akkor ezzel pótolhatja! 
4 700,79 Ft
Einheitspreis: 4 700,79 Ft/db
  Computherm TF-13 kapillárcsöves hőfokkorlátozó termosztátfej.
A szabályozószelepre szerelt kapillárcsöves termosztátfej szondája merülőhüvely segítségével érzékeli a csővezetékben álló vagy áramló közeg hőmérsékletét és a hőfokskálán beállított hőmérsékletnél alacsonyabb közeghőmérséklet esetén nyitja, felette pedig zárja a szelepet.
Elsősorban padlófűtés hőmérsékletének beállításához, korlátozásához ajánljuk. 
3 858,27 Ft
Einheitspreis: 3 858,27 Ft/db
  WPR-90GC kapillárcsöves, merülőhüvelyes cső(bojler)termosztát.
A termosztát kapillárcsövének végén elhelyezett szonda egy csővezetékbe (bojlerbe) merülő csőhüvely segítségével közvetlenül érzékeli a csővezetékben (bojlerben) álló vagy áramló közeg hőmérsékletét és hőfokváltozás hatására a beállított hőmérsékletnél feszültségmentes elektromos záró/nyitó kontaktust biztosít. Elsősorban padlófűtés-, ill. melegvíz cirkulációs szivattyúk vezérlésére ajánljuk. 
2 440,94 Ft
Einheitspreis: 2 440,94 Ft/db
WPR-90GD Csőtermosztát.
A termosztát a hővezető anyagból készült csővezetékre erősítve, annak megbontása nélkül érzékeli az abban álló vagy áramló közeg hőmérsékletét, és hőfokváltozás hatására a beállított hőmérsékletnél feszültségmentes elektromos záró/nyitó kontaktust biztosít. Elsősorban padlófűtés, illetve melegvíz cirkulációs szivattyúk vezérlésére ajánljuk. 
1 748,03 Ft
Einheitspreis: 1 748,03 Ft/db
WPR-90GE Merülőhüvelyes cső/bojler termosztát.
A termosztát szondája egy csővezetékbe merülő csőhüvely segítségével közvetlenül érzékeli a csővezetékben álló vagy áramló közeg hőmérsékletét és hőfokváltozás hatására a beállított hőmérsékletnél feszültségmentes elektromos záró/nyitó kontaktust biztosít. Elsősorban padlófűtés-, ill. melegvíz cirkulációs szivattyúk vezérlésére ajánljuk. 
1 968,5 Ft
Einheitspreis: 1 968,5 Ft/db
  Computherm 091 Programozható szobatermosztát (MEGSZŰNT! Helyette: Q7)
MEGSZŰNT! Helyette ajánljuk: Computherm Q7 
Computherm 093 Programozható szobatermosztát (MEGSZŰNT!)
MEGSZŰNT! Helyette ajánljuk: Computherm Q7  
Computherm 097A Programozható szobatermosztát (MEGSZŰNT!)
MEGSZŰNT! Helyette ajánljuk: Computherm Q7 
Computherm 099A Programozható szobatermosztát (MEGSZŰNT!)
MEGSZŰNT! Helyette ajánljuk: Computherm Q7 

WebShop System