Artikelbeschreibung


BVF WFD/1800-20 beltéri fűtőkábel | 90 m | 1800W

BVF WFD/1800-20 beltéri fűtőkábel | 90 m | 1800W

Artikelpreis
37 008 Ft
Artikel in Warenkorb legen
Einheitspreis
411 Ft/m
Artikel-Nr.
komfortoshaz-hu570052
Teilen
Funktionen
Kurzbeschreibung
A BVF fűtőkábel alkalmazása a bonyolultabb elrendezésű, illetve nagyobb alapterülettel rendelkező kerámiaburkolatos és vizes helyiségek esetében nyújt egyszerű és tökéletes megoldást. A BVF fűtőkábel egyszerűen és gyorsan, közvetlenül a csemperagasztóba fektethető.
Eigenschaften
Maximális dinamizmus és gyors felfűtés. A hagyományos padlófűtéssel ellentétben a BVF beltéri fűtőkábelek esetében nem kell hosszú órákat várakozni a padlózat felmelegedésére. A kábelek közvetlenül a burkolatot melegítik. Kialakításuk, hajlékonyságuk lehetővé teszi, hogy a padlózat fűtése ne csak gazdaságos legyen, de tökéletesen igazodjon a helyiségben lakók egyedi komfort igényeihez. A BVF fűtőkábelek a hozzájuk tartozó programozható termosztátok alkalmazásával nemcsak gazdaságossá tehetők, de a fűtést bármikor életritmusához, vagy akár pillanatnyi hangulatához igazíthatja.
Egyszerűbb alaprajzi elrendezés vagy kisebb felület esetén a fűtőszőnyegek telepítését javasoljuk.
A kábelek vastagsága mindössze 4,8-5,6 mm.
Amennyiben az épület adottságai miatt nagyobb hőtároló közegre van szükség, úgy a kábel az aljzatbeton rétegébe is beágyazható.
A kábelek teljes árnyékolásúak, ami 100% védelmet nyújt az elektromágneses tér kialakulása ellen. A fűtőszálak biztonsága a többrétegű szigetelésnek köszönhető.
A fűtőkábelt elvágni és rövidíteni tilos!
A BVF beltéri fűtőkábelekre 10 év kiterjesztett garanciát adunk!
WebShop System