Új jelszó kérése
Termék részletek


4W-os Napelemes töltő 12V-os autó akkumulátorokhoz, PV-Logic gyártmányú

4W-os Napelemes töltő 12V-os autó akkumulátorokhoz, PV-Logic gyártmányú

Termék ára
10 944,88 Ft + ÁFA (13 900 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
10 944,88 Ft/db + ÁFA (13 900 Ft/db)
Cikkszám
4W-os-napelemes-tolto-12V-os-auto-akkumulatorokhoz
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

4W-os Napelemes töltő 12V-os autó akkumulátorokhoz, PV-Logic gyártmányú

Hideg téli reggeleken nehezen indul az autója? Gyorsan lemerül az akkumulátor?

A brit Solar Technolgy összecsukható, 4 wattos napeleme kiváló eszköze mindenféle 12V-os akkumulátor töltésének. Autók, lakóautók, lakókocsik, kishajók, villamos camping-felszerelések,stb. akkumulátorainak folyamatos töltésére (töltött állapotban tartására) fejlesztették ki.

Ha elutazik és a repülõtéren hagyja autóját, ha csónakja, hajója a kikötőben pihen akkor csak csatlakoztassa a napelemet az akkumulátorra és biztos lehet benne, hogy amikor indulni akar, az akkumulátor fel lesz töltve.
A készülék folyamatos, kb. 300mA-es töltést ad az akkunak, így kiválóan használható a 12V-os akkumulátorok folyamatos töltésére. Jó szolgálatot tehet akkor is, ha pl. autója sokáig áll és sem a motor, sem hálózati töltő nem tudja a lemerült akkumulátort utántölteni.

A napelemet kétféle töltőkábellel szállítjuk - az egyik 12V-os (szivargyújtó) csatlakozóval szerelt, a másik pedig krokodil-csipeszekkel, hogy minden helyzetben csatlakoztatni tudja az akkumulátorhoz.
A napelembe egy dióda van beépítve, ami megakadályozza, hogy sötétben az áram iránya megváltozzon és az akkumulátor lemerüljön. Ezért a napelemet éjjel-nappal, akár hosszabb ideig is az akkumulátorra csatlakoztatva hagyhatja.
Ha a töltendő akkumulátor legalább 30Ah, vagy nagyobb kapacitású (a legtöbb autó-akkumulátor ilyen), akkor a napelem nem fogja azt a túltöltés miatt károsítani. Ha az akkumulátor kapacitása kisebb, mint 30Ah, akkor töltésvezérlõt kell használni (nem része a csomagnak).
A napelem vízálló, ezért hosszabb ideig is kültéren hagyhatja. Akár esõben, hóban is tudja használni.

Szállítás raktárról.

1 év garancia.

Webáruház készítés