Új jelszó kérése
Termék részletek


60W-os Napelemes készlet hajóhoz, lakókocsihoz, kempingezéshez, SOLAR gyártmányú

60W-os Napelemes készlet hajóhoz, lakókocsihoz, kempingezéshez, SOLAR gyártmányú

Termék ára
102 283,46 Ft + ÁFA (129 900 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
102 283,46 Ft/db + ÁFA (129 900 Ft/db)
Cikkszám
60W-napelemes-keszlet-hajohoz-lakokocsihoz-kemping
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Napelemes készlet hajóhoz, lakókocsihoz, kempingezéshez (12V/60W), SOLAR gyártmányú

Elsősorban lakókocsik, lakóautók, hajók áramellátásához ajánljuk angol gyártmányú, nagyteljesítményű, 12V-os, napelemes akkumulátor töltő készletünket, de sok más helyen is hasznosan alkalmazható (pl. úszó-házak, nomád kempingezés, weekendházak, vadász- és menedékházak, építkezési területek, lakó-konténerek, stb.) A lakókocsira/lakó-autóra, hajóra fixen (is) felszerelhető napelem segítségével biztosíthatja a folyamatos energia ellátást még nomád körülmények között is, anélkül, hogy a töltéshez a jármű motorját járatni kellene. Akár hetekig, hónapokig tud világítani, TV-t nézni, számítógépet használni, mert a nagyteljesítményű napelem folyamatosan pótolja az akkumulátorból felhasznált villamos energiát. A napelem várható élettartama meghaladja a 15 évet.

A készlet tartalma:
1 x STP060 – 60wp solar panel (743x635x35mm, 6,3kg)
1 x STS01204 – 4A-es töltésvezérlő
1 x STPMHU1 – univerzális műanyag rögzítő készlet
1 x DD00100 – kábel-bevezető doboz
1 x Tube SIKA 252 speciális flexibilis ragasztó
1 x SDGM01 – Digitális napelemes mérőműszer a szereléshez
1 x szerelési készlet (biztosíték, kábel-csatlakozóvég, stb.)

A 60 wattos napelem-készlet ideális megoldás a kisebb és közepes méretű lakókocsik, lakóautók és hajók számára, ahol az elektromos fogyasztás elsősorban a világításra és a vízpumpa, esetleg egy TV, vagy számítógép üzemeltetésére korlátozódik - elsősorban tavasszal, nyáron és ősszel (napsütéses időszakokban). A napelem-készlet maximális teljesítménye 420Wh (watt-óra) / 27,8Ah (amper-óra) naponta.
A készlet felszerelése némi elektromos ismeretek és ügyes, ezermester kezek birtokában akár házilag is elvégezhető, speciális szerszámokat nem igényel. (Tekintse meg a szerelési útmutató kivonatát a "Részletes ismertető" pontban alább, a technikai információknál. Ha kicsit is kételkedik szaktudásában, akkor mindenképpen forduljon szakemberhez!)

A készülék 12V/60W csúcsteljesítményű.

Raktárról szállítjuk.

1 év garancia.

Webáruház készítés