Új jelszó kérése
Termék részletek


40Wp Flexibilis prémium napelemes készlet hajókhoz, FLEXI-PV gyártmányú

40Wp Flexibilis prémium napelemes készlet hajókhoz, FLEXI-PV gyártmányú

Termék ára
108 582,68 Ft + ÁFA (137 900 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
108 582,68 Ft/db + ÁFA (137 900 Ft/db)
Cikkszám
40W-flexibilis-premium-napelemes-keszlet-hajokhoz
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Flexibilis prémium napelemes készlet hajókhoz (12V/40W), FLEXI-PV gyártmányú

A 2mm vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemeket szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízállóak (a sós tengervíznek, jégnek is ellenáll), a panelek UV álló anyagból készülnek, így ellenállnak az erős napsugárzásnak és felületük (korlátozottan) lépésálló. A prémium kivitelű flexi napelemek professzionális igényeket is kielégítő, kiemelkedően stabil elektromos és mechanikai paraméterekkel rendelkeznek.
Használhatók kishajókon, csónakokon, camping- és lakóautókon, lakókocsikon akár kissé ívelt felületeken és olyan helyeken is, ahol elkerülhetetlen, hogy néha rálépjenek. A napelem-panel rozsdamentes acél csavarokkal, vagy a készlethez mellékelt speciális ragasztóval rögzíthető. A panelek kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlíthatók, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthetők.

A készlet két 20W-os napelemet tartalmaz, amelyeket a hajó, lakókocsi, stb. felületére kell szerelni és töltésvezérlő közbeiktatásával az akkumulátorhoz csatlakoztatni. Így a jármű akkumulátorát a Nap energiájával tudja folyamatosan tölteni és használni az elektromos fogyasztókat. A készlet naponta kb. 23Ah töltési kapacitással rendelkezik.

A napelemes készlet tartalmazza valamennyi alkatrészt és szerelési anyagot, amelyek segítségével - speciális szerzámok nélkül - akár házilag is felszerelheti azt.

A készlet tartalma:
2 db 20W prémium flexi napelem panel (2x495x350x2mm)
1 db 8A-es napelemes töltésvezérlő
1 db speciális csatlakozó kábel
1 db Sika Flex ragasztó- és tőmitőpaszta (300ml)
1 db vízmentesen záró műanyag kábel-bevezető harang
1 db szerelési csomag (csavarok, rögzítő elemek, szerelvények, stb.)
szerelési útmutató

Megrendelésre szállítjuk. Szállítás 8...10 munkanapon belül.

Webáruház készítés