Új jelszó kérése
Termék részletek


20W-os Flexibilis napelem 12V-os, töltésvezérlővel, FLEXI-PV gyártmányú

20W-os Flexibilis napelem 12V-os, töltésvezérlővel, FLEXI-PV gyártmányú

Termék ára
46 850,39 Ft + ÁFA (59 500 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
46 850,39 Ft/db + ÁFA (59 500 Ft/db)
Cikkszám
20W-flexibilis-napelem-12V-toltesvezerlovel
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Flexibilis napelem (12V/20W) töltésvezérlővel, FLEXI-PV gyártmányú

Ezt a szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízálló (a sós tengervíznek is ellenáll), a panel UV álló anyagból készült, így ellenáll az erős napsugárzásnak és felülete (korlátozottan) lépésálló.
Használható kishajókon, csónakokon, camping- és karaván-autókon, lakókocsikon akár állandóan rögzített módon, akár hordozhatóan. A napelem-panel a négy sarkán kialakított lyukaknál csavarokkal, vagy speciális ragasztóval rögzíthető.

A panel kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlítható, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthető. A napelem rögzítéséhez hajókon, lakókocsikon Sikaflex ragasztót ajánlunk (nem része a készletnek, de igény esetén megrendelhető.) A 20W-os napelem kiválóan alkalmas akkumulátorok folyamatos töltésére. A napelem várható élettartama meghaladja a 15 évet.

A 20W teljesítményű napelemhez töltésvezérlőt kell használni, ellenkező esetben túltöltési károsodást okozhat az akkumulátorban ezért ehhez a napelemhez egy 8A-es töltésvezérlőt is adunk. A napelem átlagos napi töltési kapacitása kb. 11,5Ah.

 

Webáruház készítés