Új jelszó kérése
Termék részletek


160Wp Flexibilis prémium napelemes készlet hajókhoz, FLEXI-PV gyártmányú

160Wp Flexibilis prémium napelemes készlet hajókhoz, FLEXI-PV gyártmányú

Termék ára
357 086,61 Ft + ÁFA (453 500 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
357 086,61 Ft/db + ÁFA (453 500 Ft/db)
Cikkszám
160W-flexibilis-premium-napelemes-keszlet-hajokhoz
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Flexibilis prémium napelemes készlet hajókhoz (12V/160W), FLEXI-PV gyártmányúA 2mm vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemeket szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízállóak (a sós tengervíznek, jégnek is ellenáll), a panelek UV álló anyagból készülnek, így ellenállnak az erős napsugárzásnak és felületük (korlátozottan) lépésálló. A prémium kivitelű flexi napelemek professzionális igényeket is kielégítő, kiemelkedően stabil elektromos és mechanikai paraméterekkel rendelkeznek.
Használhatók kishajókon, csónakokon, camping- és lakóautókon, lakókocsikon akár kissé ívelt felületeken és olyan helyeken is, ahol elkerülhetetlen, hogy néha rálépjenek. A napelem-panel rozsdamentes acél csavarokkal, vagy a készlethez mellékelt speciális ragasztóval rögzíthető. A panelek kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlíthatók, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthetők.

A 2db, egyenként 60W-os napelemet a hajó, lakókocsi, stb. felületére kell szerelni és töltésvezérlő közbeiktatásával az akkumulátorhoz csatlakoztatni. Így a jármű akkumulátorát a Nap energiájával tudja folyamatosan tölteni és használni az elektromos fogyasztókat. A készlet naponta kb. 70Ah töltési kapacitással rendelkezik.

A napelemes készlet tartalmazza valamennyi alkatrészt és szerelési anyagot, amelyek segítségével - speciális szerszámok nélkül - akár házilag is felszerelheti azt.

A készlet tartalma:
2 db 80W prémium flexi napelem panel (egyenként 700x660x2mm)
1 db 8A-es napelemes töltésvezérlő
1 db speciális csatlakozó kábel
1 db Sika Flex ragasztó- és tőmitőpaszta (300ml)
1 db vízmentesen záró műanyag kábel-bevezető harang
1 db szerelési csomag (csavarok, rögzítő elemek, szerelvények, stb.)
szerelési útmutató

Szállítás raktárról.

Webáruház készítés