Új jelszó kérése
Termék részletek


10W-os Flexibilis napelem 12V-os akkumulátorok töltéséhez, FLEXI-PV gyártmányú

10W-os Flexibilis napelem 12V-os akkumulátorok töltéséhez, FLEXI-PV gyártmányú

Termék ára
23 543,31 Ft + ÁFA (29 900 Ft)
Termék kosárba helyezése
Egységár
23 543,31 Ft/db + ÁFA (29 900 Ft/db)
Cikkszám
10W-flexibilis-napelem-12V--akkumulator-toltesehez
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Flexibilis napelem 12V-os akkumulátorok töltéséhez (10W), FLEXI-PV gyártmány

Ezt a nagyteljesítményű, szuper-vékony, flexibilis, teljesen víz- és időjárásálló napelemet szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Teljesen vízálló (a sós tengervíznek is ellenáll), a panel UV álló anyagból készült, így ellenáll az erős napsugárzásnak és felülete (korlátozottan) lépésálló.
Használható kishajókon, csónakokon, camping- és karaván-autókon, lakókocsikon akár állandóan rögzített módon, akár hordozhatóan. A napelem-panel a négy sarkán kialakított (gumibetétes) lyukaknál csavarokkal, vagy speciális ragasztóval rögzíthető.

A panel kialakítása olyan, hogy (korlátozottan) flexibilisen hajlítható, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthető. Kiválóan alkalmas akkumulátorok folyamatos töltésére. A napelem várható élettartama meghaladja a 15 évet.

A napelem egy beépített kapcsoló-diódát is tartalmaz, ami megakadályozza, hogy sötétben az áram iránya megváltozzon és az akkumulátor lemerüljön. A 10W teljesítményű napelem 70Ah-ás akkumulátorok esetén nem okoz túltöltési károsodást az akkumulátorban. 70Ah-nál kisebb kapacitású akkumulátorokhoz is használható, de ebben az esetben töltésvezérlő használata szükséges (nem
része a készletnek). A napelem átlagos napi töltési kapacitása kb. 6Ah.

 

 

Raktárról szállítjuk.

 

Igény esetén nagyobb teljesítményű (40W, 60W, 80W, 120W, 160W) napelemes rendszerek is létrehozhatók nagyobb teljesítményű napelem-panelek használatával és/vagy több (2...4db) napelem panel összekapcsolásával. További információért kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérje ajánlatunkat!

 

Webáruház készítés